Hieronnan hinnasto

Hieronnat on hinnoiteltu käytetyn ajan mukaan. Aika sisältää esitietojen täyttämisen, haastattelun, tutkimisen ja hieronnan. Kaikki käytettävät tekniikat, hoitotoimenpiteet ja ohjaukset sisältyvät hoitoihin ilman lisämaksua. Hinnaston jälkeen löydät ohjeita hieronnan pituuden valintaan.

Epassi | Hyvinvointi
Smartum | Hierontasaldo
eazybreak
Eazybreak | Hyvinvointi: Hieronta

01.01.2022 alkaen

0
Hieronta 30min
0
Hieronta 45min
0
Hieronta 60min
0
Hieronta 75min
0
Hieronta 90min
0
Hieronta 105min
0
Hieronta 120min

Kuinka pitkä hieronta minun tulisi varata?

Varsinkin ensimmäistä hierontaa varatessa saattaa hieronta-ajat aiheuttaa ihmetystä. Kuinka kauan menee selän hierontaan? Kuinka kauan varaan aikaa, kun olkapää on kipeä? Jalat pitäisi käsitellä, mutta kuinka kauan siihen menee aikaa? Täydellistä ohjetta tähän ei tietenkään ole, koska vaihtelua eri ihmisten välillä on paljon. 

Jos et ole aiemmin käynyt minulla hieronnassa, on hyvä varata 15 minuuttia pidempi aika kuin on ajatellut. Hinnaston ajat sisältävät esitietojen täyttämisen, haastattelun ja tutkimisen. Varsinkin ensimmäisellä käynnillä tähän kuluu hieman pidempi aika. Lisää hoidon kokonaisuudesta voit lukea etusivulta. Alapuolelta löydät muutamia esimerkkejä eri pituisista hoidoista ja mitä niissä voidaan yhdellä kertaa käsitellä. Nämä ovat suuntaa-antavia esimerkkejä. Jos jokin vielä mietityttää ennen ajan varaamista, ota ihmeessä yhteyttä, niin keskustellaan asiasta.

Tietyn alueen käsittely

Esimerkiksi: niska, pohkeet, osa selästä, kyynärvarret tai olkapäät

Kiputiloissa

Esimerkiksi: tenniskyynärpää, jännitysniska, penikat tai olkapään kipu

Suosittelen näissäkin ennemmin 45 minuutin aikaa, ellet jo varmasti tiedä mikä on sopiva. Ensimmäisellä kerralla tuntikin on monesti hyvä. 

Tietyn alueen käsittely

Esimerkiksi: jalat, koko selkä tai kädet

Kiputiloissa

Esimerkiksi: alaselkäkipu,  lantion alueen ongelmat,  hengityskipu, ylä- tai alaraajojen kiputilat, kaikki pitkään jatkuneet kiputilat (vähintään 60min aika), säteilevät kivut ylä- tai alaraajoissa.

Tietyn alueen käsittely

Esimerkiksi: jalat&alaselkä, selkä&kädet, selkä&hartiarengas

Kiputiloissa

Samat ongelmat kuin 60/75min esimerkissä, mutta laajennettuna. Myös näiden ongelmien yhdistelmät.

Tätä suosittelen vain jos olet jo käynyt pidemmissä hieronnoissa ja tiedät kuinka kauan kohdallasi vaatii eri alueet aikaa.